Snøklokker

Bøker i serien


En fengslende romanserie fra Torill Karina Børnes, forfatteren av Morild og Spinnesteinens løfte.

Som snøklokker skjuler de sin hemmelighet, men en dag kommer den frem i lyset ...
 

Om serien Snøklokker

Snøklokker er en fengslende fortelling fra en av våre aller vakreste fjorder, hvor to unge kvinner drømmer om å styre sin egen skjebne. Serien er på 15 bøker.


«En flott serie! Ikke et kjedelig øyeblikk!»
Monica Nyhus, serieleser

«Historien holder på spenningen – lettlest og underholdende. Gleder meg til fortsettelsen!»
Anita Kravdal, bokelsker


OM SERIEN:

Mundal ved Fjærlandsfjorden, 1898:

Vida og familien bor på den lille gården Uri. Når broren til farens nye kone dukker opp og sier de er i stor fare, avsløres familiehemmeligheter.

Bygdas hotell er fullt av engelske lystreisende som vil nyte den ville og vakre naturen. Vida drømmer om å gå i farens fotspor og bli brefører for dem. Selv har hun jo gått der hele livet og kjenner rutene ut og inn. Hun møter mye motbør, men drømmer lar seg ikke kue.

Denne sommeren får familien spennende besøk av slektninger fra England. Det viser seg at unge Rose også har drømmer som strider imot det som forventes av en ung kvinne av hennes stand.


Bestill første bok gratis og uforpliktende.
Bli abonnent og få bøkene rett hjem i postkassa!
 

BREV FRA TORILL TIL ALLE SINE NYE LESERE: 

Kjære leser,

Jeg hadde lyst til å skrive om en ukuelig, ung kvinne med lyst til å gå uvante veier, uansett hva slags motbør hun får på sin vei. Navnet hennes er Vida. Min historie har handling fra Fjærland, det stedet i Norge som har minst avstand mellom fjorden og den mektige Jostedalsbreen. Blant de som kommer til Fjærland sommeren 1898, er Vidas fornemme slektning, Rose. Hun er engelsk og er ett år yngre enn Vida. Det knyttes et vennskap og et bånd, og de bærer begge på hemmelige drømmer som kan virke uoppnåelige fordi de er kvinner. Men vennskapsbånd er ikke det eneste som knyttes. Ingen historie er komplett uten kjærlighet og intriger som påvirker deres søken etter lykke og mening i livet.

Hilsen Torill 


Les intervju med Torill hvor hun forteller mer om serien og hva som inspirerte henne til å skrive den.

Bøker i serien
Om forfatteren

Torill Karina Børnes (f. 1967) kommer fra øya Sotra utenfor Bergen og bor i Ytrebygda med mann og barn. Hun er utdannet tekstforfatter fra Westerdals reklameskole, og debuterte med romanserien Spinnesteinens løfte (8 bøker). I 2017 utkom Morild. Den ble på 15 bøker. Snøklokker, hennes tredje romanserie, ble lansert i 2023.