Tidløs

Bøker i serien

Hvis du kunne reise i tid, ville du reist fremover eller bakover? 

Tidløs er en magisk og spektakulær romanserie på 18 bøker. 

Om serien Tidløs

«En herlig og altoppslukende tidsreise!»
Kjersti Weum Bekkestad, bokelsker 

«Spennende og uvirkelig! Historie liker jeg, og det fikk jeg masse av! Terningkast 6.»
Liv S. Høgmoen, ivrig serieleser​


SERIEN ER PÅ 18 BØKER.


OM SERIEN: 

Bergen i 2020 og 1561: Allehelgensaften er til alle tider blitt regnet som en magisk og farlig natt. På denne datoen i 2020 er den unge arkeologistudenten Malin omviser i Rosenkrantztårnet på Bergenhus festning. Ved stengetid tar hun en runde ned i den dunkle kjelleren for å finne den sist ankomne – en mann – og den eneste som ikke er kommet opp igjen.  

Men selv i fangehullet er det mørkt og tomt. Med ett hugger en fornemmelse tak i henne. En følelse av ikke å være alene. Hun løfter lykten for å la lyset fortrenge den innerste mørke kroken. Det går et sekund før Malin ser den svarte skyggen. Og enda et sekund før hjernen oppfatter at den beveger seg ... 


Bli abonnent på Tidløs og få bøkene rett hjem i postkassa.

Bestill første bok i serien, helt GRATIS!


Brev fra May Lis til alle nye lesere av Tidløs

Kjære leser!

I Tidløs får vi kjenne på hvordan det var å leve i Norge i fordums tid, med hverdagsliv, kulturforskjeller og et annerledes tankegods. I en magisk tid, der skyene og andre naturfenomener ble tolket som tegn, og Bergen ble omtalt som en syndens og voldens by, som «Sodoma og Gomorras stygge søster».

I denne heksegryten av tro og overtro dukker Malin opp, og blir tatt for å være en himmelsendt engel som skal redde byen fra dens undergang. Det er mye å ta innover seg for en ung kvinne som ikke er noen engel, men en helt vanlig person. Kan hennes tilstedeværelse endre noe?

Å skrive denne historien er helt fantastisk, og jeg lever og ånder for den. Jeg håper at du vil bli dradd inn i fortiden og være med på Malins opplevelser.

Velkommen til tidsreisedramaet Tidløs!

Hilsen May Lis Ruus

Bøker i serien
Om forfatteren

May Lis Ruus (f. 1968) er født og oppvokst i Bergen, og har arbeidet som webdesigner og grafisk designer før hun ble forfatter. Hun er utdannet i fagene arkeologi, psykologi og sosialantropologi, og har gått på kunstskole.

May Lis har tidligere skrevet Nattmannens datterPapirslottet og De fremmede. Sistnevnte er utgitt eksklusivt som lydbok.