Alt bra? En mors og datters historie om ufrivillig skolefravær, psykisk sykdom og det å være pårørende av Ellen Frøysaa og Sofie Frøysaa (Nedlastbar lydbok)

Alt bra? En mors og datters historie om ufrivillig skolefravær, psykisk sykdom og det å være pårørende (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter: og
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2023
Innleser: Frøysaa, Ellen og Frøysaa, Sofie
Spilletid: 9:45
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202807511
Kategori: Lydbøker voksne og Lydbok
Omtale Alt bra? En mors og datters historie om ufrivillig skolefravær, psykisk sykdom og det å være pårørende

Alt bra? handler om Sofie Frøysaa og moren Ellen Frøysaa sitt møte med skolen og det psykiske helsevesenet når Sofie blir psykisk syk i tenårene. Sofie gikk fra å få toppkarakterer på ungdomsskolen til å bli en såkalt dropout-elev på videregående. Det handler om hvordan familiedynamikken endres når en i familien blir syk. Det handler om forventninger, frykt, dårlig samvittighet og skam. Og kanskje viktigst av alt: Om viktigheten av å bli tatt på alvor. Både den som er syk, og den som er nærmeste pårørende. Boka veksler mellom Sofie og Ellens perspektiv. Sofies tekster er i stor grad basert på dagboknotater fra hun var 16-18 år, og hun deler usensurert om hvordan det kan oppleves å falle utenfor. Ellen skriver nakent og ærlig om hvordan hun strever for å nå frem til Sofie. Om selvransakelse og tvil om hvordan være en god forelder for en ungdom som strever. Til sammen er det en ærlig og usensurert historie om ufrivillig skolefravær og tabubelagte psykiske lidelser.

Til toppen

Andre utgaver

Alt bra?
Bokmål Innbundet 2023
Alt bra?
Bokmål Ebok 2023