Det synger i lauvet (Heftet)

Serie: Folket på Finnskogen 5

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202443528
Kategori: Romaner
Omtale Det synger i lauvet

Britt Karin Larsens fire tidligere bøker om folket fra Finnskogen ble møtt med stor begeistring, og fjorårets Før snøen kommer ble en stor kritikersuksess. Det synger i lauvet er Britt Karin Larsens femte bok om folket på Finnskogen, om skogsfinnene fra området mellom Hedmark og Värmland på slutten av 1800-og tidlig på 1900-tallet.

Til toppen

Andre utgaver

Det synger i lauvet
Bokmål Innbundet 2013
Det synger i lauvet
Bokmål Ebok 2013
Det synger i lauvet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Britt Karin Larsen:

Anmeldelser Det synger i lauvet

En enorm forteller 
«Igjen fascinerer Britt Karin Larsen med sitt forunderlige språk som bare er hennes.»
Berit Kobro, VG
 

«Britt Karin Larsen har denne enestående evnen til å betrakte livet og hendelsene i skogområdet mellom Hedmark og Värmland fra et overordnet fugleperspektiv, en nærmest guddommelig synsvinkel, for så å zoome inn på enkeltmenneskets styrker og svakheter. Dette store sveipet gjør hun uten at språk eller innhold blir verken pompøst eller melodramatisk. Vi kjenner på karakterenes smerte og glede – og lever med skogfinnene et drøyt hundreår i Norges historie. Denne serien fortjener en stor litterær pris, og enda flere lesere!»
TARA
 

Nye dramatiske finnskogforteljingar
«Larsen evnar å kombinere sansen for dramatiske hendingar med interessa for det vesle mennesket, individet som under fattige kår strevar seg fram i livet og som stundom finn litt lykke der det minst er venta.»
Randi Brenden, Dag og tid


Fortellerkunst fra Finnskogen
«En stor forteller som fortjener et stort publikum.»

Turid Larsen, Dagsavisen
 

«Det bare fortsetter. Britt Karin Larsens serie om folket på Finnskogen blir bare mer fullendt for hver bok som går. […] Det er et storverk som er i ferd med å vokse fram.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad
 

«Det er utrolig at Larsen klarer å holde driv og tempo oppe på denne vakre, kritikerroste og underholdende serien. Ja, hun har skrevet seg så varm at serien blir bedre for hver bok. Disse bøkene er en gave til det boklesende publikum. […] Tradisjonelle velskrevne historiske romaner med både driv og dramatikk. Selv nyter jeg hver side i disse bøkene, og håper Britt Karin Larsen bare skriver i vei. Serien tåler godt både en og to og tre oppfølgere.»
Cathrine Krøger, Dagbladet
 

«I sum er dette en frodig, underholdende folkelivsskildring spent ut mellom vakkert og heslig, det lattermilde og det alvorsfylte, et faktisk skogslandskap og en rekke fiktive menneskeskjebner.»
Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Bøker i serien