Elsa Beskows eventyrverden - Trapp (Innbundet)

Serie: Elsa Beskow 

Forfatter:

Elisabeth Wikborg Bang (Oversetter) André Bjerke (Oversetter) Trond Brænne (Oversetter) Knut Eide (Oversetter) Venke Agnes Engh (Oversetter) Lise Männikkö (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Elsa Beskows Sagoskatt - Trapp
Oversatt av: Bang, Elisabeth Wikborg , Bjerke, André , Brænne, Trond , Eide, Knut , Engh, Venke Agnes og Männikkö, Lise
Serie: Elsa Beskow
ISBN/EAN: 9788202422066
Kategori: Pekebøker
Alder: 1 - 9
Omtale Elsa Beskows eventyrverden - Trapp

En skattekiste med gode eventyrstunder!

I denne praktutgaven har vi samlet flere av de mest kjente eventyrene til Elsa Beskow. Boken inneholder både velkjente fortellinger som Nissene i hatten, Årets saga, Tante Grønn, tante Brun og tante Fiolett og Oles skitur, i tillegg til kjente barnesanger med noter, illustrert av Elsa Beskow og dikt, rim og regler fra Elsa Beskows verden.

Forfatteren og illustratøren Elsa Beskow (1874-1953) debuterte som barnebokforfatter i 1897 med Fortellingen om den bittelille konen, og siden da har generasjoner av barn tatt del i hennes fantasifulle verden gjennom tekst og bilde. Hennes verk er i dag klassikere både i Sverige og Norge, og hun har vært til inspirasjon for en rekke bildebokskapere og forfattere. I dag kan man finne Elsa Beskows bøker i 14 land over hele verden.

Denne boken er andre utgivelse av i alt tre praktutgaver med Elsa Beskows verker. Første bok kom ut våren 2013, og siste bok kommer våren 2013. I arbeidet med disse bøkene er gamle illustrasjoner skannet på nytt og fargene er så nær de originale tegningene som mulig.

Les mer her.

Til toppen

Bøker i serien