En fars hemmelighet ; Alle kvinners drøm av Yvonne Lindsay og Robyn Grady (Ebok)
Ebok

En fars hemmelighet ; Alle kvinners drøm (Ebok)

Serie: Kvinner med makt 3

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.08 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Father's Secret ; A Wedding She'll Never Forget
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9789150734898
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En fars hemmelighet ; Alle kvinners drøm
En fars hemmelighet
På fertilitetsklinikken har det skjedd en forferdelig feil. Erin Connell står nå overfor muligheten for at hennes døde mann ikke er faren til deres etterlengtede sønn. Men hun er klar for å kjempe mot den anonyme brevskriveren, som via advokatene sine har meddelt at han kan være den biologiske faren til lille Riley.
Situasjonen blir enda mer komplisert da den mystiske millionæren Sam Thornton, som viser seg å være brevskriveren, dukker opp som den eneste gjesten på Erins bed and breakfast. Tiltrekningen er umiddelbar, og følelser hun ikke trodde hun skulle få oppleve igjen, raser gjennom Erins kropp.
Men Sam har en hemmelighet. Han har kommet til Connell Lodge for å se Erin og Riley. Og han vil ikke reise derfra uten sønnen sin.

Alle kvinners drøm
Miniserie: Kvinner med makt (3/6)
Hun hadde alltid tatt "riktige" valg. Men da Scarlet Anders, bryllupsplanlegger for Washingtons elite, møter Daniel McNeail - en rotete, men sexy mann som ikke bryr seg om hva sosieteten mener - ønsker hun for første gang at hun kunne gjøre andre valg.
Så snubler hun i et brudeslør så hun faller og slår seg hardt, og alt forandres. Slaget mot hodet gir henne hukommelsestap som forvandler den prydelige Scarlet til en lettsindig Scarlet. Hun blir umiddelbart med på Daniels forslag om en vill affære. Så da hukommelsen kommer tilbake, innser hun at hun er forelsket i ham. Men er han klar til å gi henne et eget bryllup?

Til toppen

Bøker i serien