Et siste, trassig forsøk av Kristine S. Henningsen (Nedlastbar lydbok)

Et siste, trassig forsøk (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Kruse, Jannike
Spilletid: 7:38
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Papermoon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293897323
Kategori: Lydbok
Omtale Et siste, trassig forsøk
Gro Wick-Larsen er lei det meste førtiårene har å by på. Den framtidsløse salgsjobben i Sult Media. Gubben som har satt seg til foran TV-en. Tvillingsønnene Roald og Fridtjof - oppkalt etter de store oppdagerne - som ikke ser ut til å oppdage stort annet enn dataskjermen.

Nå nærmer julen seg. Denne gangen skal de feire med svigerforeldrene på familiehytta «Kosebu». Gro gruer seg, men bestemmer seg for å gi det et siste, trassig forsøk: I år skal de ha en skikkelig Fanny og Alexander-jul! Hindringene står i kø under juledagene, med den belærende svigermoren, søsteren som er nyseparert og tvillingene som bare maser om dårlig dekning. Men så skjer det noe som ingen hadde regnet med, og som snur det meste på hodet.

Et siste trassig forsøk er en julefarse med dypere undertoner - mer «feelreal» enn feelgood. En trøst for alle som har høye skuldre og enda høyere forventninger!


Kristine Storli Henningsen (f. 1974) kjent for de fleste som Antisupermamma, er ende.lig klar med juleromanen Et siste, trassig forsøk. Kristine er født og oppvokst i Oslo og bor i Drammen med mann og tre barn. Hun er ut.dannet innen journalistikk og markedsføring, og jobber som forfatter, rektor på Forfattersko.len og forlegger for Papermoon Publishing. Hun har skrevet for aviser og magasiner, vært blogger og spaltist, jobbet i radio og med podkast, og skrevet bøker i flere sjangre for ulike forlag. I 2013 startet hun Forfatterskolen, som har stor suksess med digitale skrivekurs og webinarer.

Til toppen

Andre utgaver

Et siste, trassig forsøk
Bokmål Innbundet 2022
Et siste, trassig forsøk
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Kristine S. Henningsen: