Gjenklang i marg og ben – del 1 av Diana Gabaldon (Ebok)
Ebok

Gjenklang i marg og ben – del 1 (Ebok)

Serie: Outlander 12

Forfatter:

Christina Foss (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2023
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: An Echo in the Bone
Oversatt av: Foss, Christina
Serie: Outlander
Serienummer: 12
ISBN/EAN: 9788202803353
Kategori: Skjønnlitteratur og Fantasy og Science Fiction
Omtale Gjenklang i marg og ben – del 1

Outlander av Diana Gabaldon er en av verdens mest populære bokserier. Gjenklang i marg og ben – del 1 er bok 12 i serien.

PRISBELØNT, STORSLÅTT LESEOPPLEVELSE
– PÅ BESTSELGERLISTER VERDEN OVER!

«Jeg elsker måten Gabaldon boltrer seg i tidsperioden og med sine litterære personer … Dette er en frodig, herlig roman.»
Historical Novel Society

Det er ikke lenge til den amerikanske frigjøringskrigens slutt, men Jamie Fraser har visst tre ting lenge: at amerikanerne kommer til å vinne, at selv om han kjemper på seierherrenes side, er det ingen garanti for å overleve – og at han heller vil dø enn å møte sin egen sønn som fiende på slagmarken. For sønnen, William, er offiser i den britiske hæren, og når det brygger opp til kamp, vil Jamie stå på den andre siden og sikte på sitt eget blod.

Nok en gang må Claire Randall begynne på nytt. Mens hun sparker i asken etter det som var hennes kjære hjem i de amerikanske koloniene, tenker hun på datteren Brianna, svigersønnen og barnebarna som hun aldri vil se igjen. De har forsvunnet i tiden, og hun kan bare håpe at de har klart seg – håpe, men aldri vite.

«Jeg blir stadig imponert over hvor elegant Diana Gabaldon fletter alle trådene sammen til en integrert helhet, spesielt med så mange personer på forskjellige steder og til ulike tider.»
The Hope Chest Reviews

Til toppen

Bøker i serien