Jarlens datter (Heftet)

Serie: Vestavind 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Jarlens datter
Serie: Vestavind
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202779191
Kategori: Romanserier
Omtale Jarlens datter

Stormende følelser og ulykkelig kjærlighet på Orknøyene og i Bergen. Serien er på ni bøker!

Vestavind er en dramatisk og sterk historie fra forfatteren av Morild og Snøklokker. Serien er basert på den utrolige historien om skottejenta som rodde ut for å melke kyrne, men endte opp på den vestnorske kyst.

Kan en amulett vise hvem som er hennes utkårede?

ORKNØYENE 1612
Det er noe spesielt med Maria av Rendall, det har hun fornemmet siden hun var liten. Hun vokser opp som bondejente under beskjedne kår, men i årene hennes renner adelig blod. For å finne sitt hjertes utkårede tyr Maria til morens gamle amulett. Sagnet sier at den som vil bære den, er skjebnens utvalgte. Da mannen med de intense blå øynene velger å legge den rundt halsen sin og lover å bære den for alltid, forstår hun at hun har funnet den rette. Men etter 17 års stillhet blander Marias egentlige far, den forhatte jarlen av Orknøyene, seg plutselig inn i Marias planer. Han har all makt og er vant til å få det som han vil …

MARGIT SANDEMO om bok 1 i serien:
«Denne velskrevne boken har alt! Personer, miljø og handling fenger – og den avsluttes med en real cliffhanger (…) til og med etter flere dager tenkte jeg på disse personene.»

Vestavind er tidligere utgitt med navnet Spinnesteinens løfte. Serien ble på åtte bøker, og i den åttende boken fikk leserne vite hvordan historien til Maria endte. Torill har lenge hatt et ønske om å fortelle hva som skjedde med de andre personene i serien, og det, pluss litt mer, får du svaret på i den niende, nyskrevne boken.

Til toppen

Andre utgaver

Jarlens datter
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Torill Karina Børnes:

Bøker i serien