Kjærlighetens legende kraft ; Singel i byen ; Minnet om en sommer av Carol Marinelli, Amy Ruttan og Maggie Kingsley (Ebok)
Ebok

Kjærlighetens legende kraft ; Singel i byen ; Minnet om en sommer (Ebok)

Serie: Legene i New York 4

Forfatter:

, og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.0 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The baby of their dreams ; One night in New York ; A baby for Eve
Serie: Legene i New York
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9789150741421
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Kjærlighetens legende kraft ; Singel i byen ; Minnet om en sommer
Kjærlighetens legende kraftFor sju år siden ble akuttlegen Cat Hayes hjerte knust da hun mistet den lille sønnen sin. Nå er hun bare opptatt av karrieren. Men da hun treffer den spanske legen Dominic Edwards på en konferanse, er det vanskelig å motstå de hete berøringene hans. Snart er Cat hjemme igjen, solbrent - og gravid!Singel i byen

Legene i New York nr. 4Etter å ha kommet over ektemannen og bestevenninnen i en intim situasjon, forlater doktor Mindy Walker California. Hun vil begynne et nytt liv i New York. Under en barrunde den første kvelden i sin nye by, treffer hun den sjarmerende og flotte Sam Napier. De tilbringer en het natt sammen, og dagen etter møtes de igjen - på Mindys nye arbeidsplass!Minnet om en sommerLegen Tom Cornish har kommet hjem til den lille byen Penhally for å være med i et bryllup. Og selv om det har gått mange år siden Eve Dwyer og han fant kjærligheten og så mistet hverandre, er det som om tiden har stått stille. Forundret innser de at alle følelsene er som før. Men før de kan begynne på nytt må sykepleieren Eve fortelle sannheten - og vil Tom ha noe med henne å gjøre etter det?

Til toppen

Bøker i serien