Skrevet med mitt hjertes blod – del 2 (Heftet)

Serie: Outlander 15

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 688
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Written in My Own Heart’s Blood
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie: Outlander
Serienummer: 15
ISBN/EAN: 9788202779900
Omtale Skrevet med mitt hjertes blod – del 2

Diana Gabaldon har hatt eventyrlig suksess med bokserien Outlander. Skrevet med mitt hjertes blod – del 2 er bok 15 på norsk.

PRISBELØNT, STORSLÅTT LESEOPPLEVELSE
– PÅ BESTSELGERLISTER VERDEN OVER!

«… jeg sitter igjen med følelsen av å ville ha mer.»
Dear Author

Claire Fraser har opplevd mer enn nok krig, og hun vet bedre enn noen hvor brutalt det faktisk er. Som ung var hun sykepleier under den andre verdenskrig og så på nært hold hvilke menneskelige tragedier krigen fører med seg. Nå gjør hennes mann, Jamie, seg klar til kamp i en annen tid og et annet sted. Den amerikanske frigjøringskrigen er i full gang, og selv om Claire har reist i tid og vet at amerikanerne vil vinne krigen, aner hun ikke om hennes elskede Jamie vil komme uskadd fra det.

Selv skal Claire vente bak fronten som kirurg – klar til å ta seg av resultatene av krigens grusomhet. Hun håper bare så inderlig at Jamie ikke ligger igjen på slagmarken eller ender på operasjonsbordet hennes. Men ingen er trygge for krigens lunefullhet, og snart er det Claires liv som står på spill.

«Jeg gir den 5 av 5 stjerner. (Kan jeg gi den 6?) Da jeg begynte på denne serien, forsto jeg at jeg var hekta, men jeg forsto ikke at Outlander skulle bli en favoritt i så lang tid. Men Skrevet med mitt hjertes blod kommer til å være med meg lenge.»
The Literary Elephant

«Jeg elsker historien om Claire og Jamie. Deres kjærlighet trosser virkelig tiden.»
Post from the Past

Til toppen

Bøker i serien