Skogstjerner

Bøker i serien


Skogstjerner er en gripende historie om å finne sine røtter – med handling fra Trøndelag og Ofoten. Serien er på 15 bøker.

«Vakker, stemningsfull og spennende! Anbefales! En historie jeg virkelig ser frem til å følge videre! Terningkast 5.»
– @ingercharlotte.leser

Om serien Skogstjerner

«Møtet med Agnis og moren var veldig sterkt, og slutten er utrolig! Jeg kan ikke annet enn å gi terningkast seks.»
– @LESESTUNDER 
 

Hun trodde hun visste hvem hun var – og hvor hun kom fra ...

Bli med på en spennende og eventyrlig reise tilbake til 1800-tallet, der Agnis lever et trygt og godt liv dypt inne i de ville skoger. En dag blir familien innhentet av gamle hemmeligheter, og Agnis ført ut i det ukjente ... Hvem er hun egentlig, og hvor kommer hun fra?

Renate Josefsen har en helt unik fortellerstemme. Hun speiler både tid og sted usedvanlig godt, og skildrer alt tett og nært. Nerven i beretningen gjør Renates bøker umulige å legge fra seg.

SERIEN ER PÅ 15 BØKER. 


Få første bok i serien GRATIS.
Bli abonnent og få bøkene i serien rett i postkassa.


OM SERIEN:
Nordre Trondhjems amt, 1833: På den vesle avsides plassen Skogsjø har Agnis hatt en skjermet oppvekst. Vennene er en tam ravn og sauen Ulla, og de dype skogene rundt gården er hennes trygge tumleplass. Frem til nå. Da faren dør etter en arbeidsulykke, er det Agnis som må bringe kisten trygt til Granmo gård – til storbonden som råder over hennes og morens videre skjebne …


«Startet med et smell og fanget interessen min fra første sekund! Terningkast 5.»
– @LESESPIREN

«For en bok! Dette vil jeg lese mer av!»
– @BOKELSKERIDA

Bøker i serien
Om forfatteren

Renate Josefsen, f. 1974, er fra Narvik i Nordland. Hun er kjent for romanserien Stina Saga, inspirert av et kjent sagn fra hennes hjemtrakter. Skogstjerner er hennes andre serie, og også her utspiller mye av handlingen seg nær hennes hjemsted.