Bak låste dører (Heftet)

Serie: Hverdagsengler 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bak låste dører
Serie: Hverdagsengler
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202822705
Kategori: Romanserier
Omtale Bak låste dører

Det er sommer, og Karine og Thomas er blitt kjærester. Men alt er slett ikke bare idyll på handelsstedet. Hartvik døde ikke for egen hånd, slik man først trodde, og ikke lenge etter blir en gjest fra Christiania knivstukket. Folk ser seg over skulderen, i frykt for at morderen skal slå til igjen. Og så hører Karine stemmer fra et rom som har stått avlåst og ubrukt i mange år.

Kunne hun ha hørt feil? Nei, det var ikke mulig. Det midterste vinduet hadde stått åpent, og det hadde vært en liten pike som snakket og gråt, det var hun helt sikker på. Hvem var hun, og hva gjorde hun inne på dette spesielle værelset?

Til toppen

Andre utgaver

Bak låste dører
Bokmål Ebok 2024

Flere bøker av Trine Angelsen:

Utdrag

Karine lot de store dobbeltdørene til brygga stå åpne for å høre de hverdagslige lydene utenfra, og ikke minst slippe inn mer lys. Men da hun gikk sakte innover gulvet, var det som å spasere inn i et fjell, tenkte hun. Lydene utenfra forsvant, og det var ganske mørkt der inne. Det føltes som om minnene fra kvelden før ville ta kvelertak på henne, og det ble tungt å puste. Hun hadde alle sansene i beredskap. Var det noen i etasjen over henne? Noen som lurte bak neste hjørne? Eller kom det noen bak henne? Det hadde kanskje vært dumt å la døren stå åpen, for nå kunne hvem som helst spasere inn – også morderen.

En ny tanke slo ned i henne. Den som begikk disse ugjerningene, kunne jo være hvem som helst. Så vidt hun visste, var lensmannen helt uten spor. Det kunne være en som kom roende hit når folk var gått til ro. Eller det kunne være noen fra Kjerringøy.

Den nye tanken var så skremmende at hun begynte å skjelve.

Til toppen

Bøker i serien