Det uønskede barnet (Heftet)

Serie: Soloppgang 60

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Soloppgang
Serienummer: 60
ISBN/EAN: 9788202574376
Kategori: Romanserier
Omtale Det uønskede barnet

Mens Maja er hos Andrine på Josaksgården, er Elvira alene med Jøran hjemme på Finnskogen. Hun lever i angst og spenning etter at hun fant brevet faren hadde skrevet. Men tvilen gnager også. Kan hennes kjære far virkelig være en iskald drapsmann? I et forsøk på å få visshet følger hun etter ham til koia i skogen.

«Hvem drepte Bente?» sa hun med smale øyne. Ordene glapp ut av henne før hun fikk tenkt seg om. Men hun angret ikke på spørsmålet. Alt hun ønsket, var å få vite sannheten.
Han holdt seg så hardt fast i dørkarmen at knokene hvitnet. Ansiktet var minst like hvitt som knokene.

«Her finner man kjærlighet, makt/avmakt, mord og overgrep, og ikke minst hovedpersonens overnaturlige evner» Kari Høyholm, bokelsker

Til toppen

Andre utgaver

Det uønskede barnet
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Jorunn Johansen:

Utdrag

Agnete fikk god pleie, og hun trengte mindre hjelp for å bevege seg rundt uten å støte borti møbler og slå seg på spisse kanter. Hun følte seg frem med hendene når hun sto opp om morgenen. Fant frem til vaskevannsfatet og klarte å helle vann i det uten å søle. 
Nå sto hun og vasket ansiktet. Vannet var iskaldt, men det gjorde godt. Hun skrubbet ansiktet og skulle til å legge kluten fra seg da hun syntes hun skimtet et svakt lys. Hun ble stående helt stille, lukket øynene, tenkte at det hadde vært noe hun innbilte seg, men det samme skjedde da hun åpnet øynene igjen. Hun så lys! Hun kunne hylt av glede, men klarte å la være. Ble det slik at hun fikk synet gradvis tilbake, skulle hun vente med å fortelle det. Selv ikke pleiersken måtte få vite noe ennå. Tankene romsterte i hodet, men bare rundt én ting. Hevn! Det var det eneste hun tenkte på. Hevn over Peder.

Til toppen

Bøker i serien