Rebellen (Heftet)

Serie: Floras hjerte 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Floras hjerte
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202735067
Kategori: Romanserier
Omtale Rebellen

Stuart forteller Flora at bestemoren, som trolig ikke har lenge igjen, leter etter henne. Flora forstår at det haster, men hvordan skal hun klare å komme seg til Skottland? Og vil faren tillate henne å reise?

Og der sto faren. Hun snappet etter luft. Faren var iført kilt, der han sto rak på gulvet mens føttene gikk i takt med musikken fra det som måtte være en sekkepipe. Flora kunne vagt huske å ha sett en i Skottland, uten at hun kunne huske hvor det var. Tonene var så stolte, men samtidig så vemodige. Da hun så nærmere på faren, så hun det.
Kinnene hans var våte av tårer.

Hva er et liv uten å vite noe om sine røtter?

Til toppen

Andre utgaver

Rebellen
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Mali Ludvigsen:

Utdrag

Nå som blikket endelig hvilte på et livstegn fra moren, bredte en enorm tretthet seg gjennom Flora. Hun satt i sengen med opptrukne bein. Utenfor vinduet pulserte stjernene på den mørke himmelen, og månen var en tynn, buet strek.
Det var som om tiden sto stille etter at Stuart rakte henne brevet. I noe som føltes som en evighet, sto hun bare og stirret på det, før hun fikk summet seg og takket Stuart, som så mildt på henne og gikk til huset. Hun trengte å være i fred. Alene på sitt soveværelse med det etterlengtede brevet.
Merket på voksstempelet var blitt slitt med årene, og arket sprøtt i kantene. Flora lukket øynene og trakk pusten godt inn før hun åpnet dem igjen og forsiktig brøt seglet. Hendene begynte å skjelve, og små tårer hadde festet seg i øyekroken. Sakte pustet hun ut og brettet ut arket.

Til toppen

Bøker i serien