Avsløringen (Heftet)

Serie: Familien på Villa Solgry 4

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Avsløringen
Serie: Familien på Villa Solgry
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202735838
Kategori: Romanserier
Omtale Avsløringen

Hemmeligheten om Annis tilknytning til familien Linde har kommet for en dag, og Ellinors tilværelse på Villa Solgry er under sterkt press. Hun finner trøst i omsorgen Jakob viser henne, men også i støtten hun får fra Sigve og Reidar Linde. Kvinnene på Villa Solgry, derimot, er en annen skål. Husets frue, Margot, har makten til å ta fra henne alt, mens andre tar andre virkemidler i bruk.

Ellinor ynket seg da hun forsøkte å sette foten på gulvet. Hun kjente seg dårlig. Det var kommet så brått. Svetten piplet frem i ansiktet, og rommet begynte å snurre rundt henne. Noe var definitivt ikke som det skulle, såpass skjønte hun, og hun måtte skaffe hjelp.

Til toppen

Andre utgaver

Avsløringen
Bokmål Ebok 2022
Avsløringen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

Hun kastet et nytt blikk på avskjedigelsen som lå på skrivebordet.

Han fulgte blikket hennes og grep fatt i arket. Og så gjorde han noe som hans mor kom til å bli rasende for. Han grep fatt i begge ender og rev arket i mange små biter.

– Sånn, sa han. – Her hører det hjemme! Og så kastet han det i søppelbøtten.

– Din mor kan jo bare skrive et nytt, sa Ellinor. Men hun måtte smile, tross alt. Hun var takknemlig for at i alle fall han ønsket å ha henne der.

– Kjære Ellinor, sa Jakob. Han kom bort til henne og la hendene sine på skuldrene hennes. – Du og Anni hører til her. Dere skal ikke dra noe sted, forstår du det? Jeg skal snakke med mor og tvinge henne til å høre på meg. Du skal ikke være bekymret, er det greit?

Ellinor nikket. Hun forsto hva han sa, men hun forsto også at det bodde mye i hans mor som Jakob kanskje ikke ante rekkevidden av.

Det hviler en forbannelse over Villa Solgry, hadde fergekapteinen sagt den dagen de kom.

Nå forsto hun at det stemte.

Til toppen

Bøker i serien