Bli hos meg (Heftet)

Serie: Familien på Villa Solgry 13

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Familien på Villa Solgry
Serienummer: 13
ISBN/EAN: 9788202820060
Kategori: Romanserier
Omtale Bli hos meg

Dobbeltbryllupet på Villa Solgry får en brå og dramatisk slutt da Dina blir bortført av Stian. Nok en gang er Dina forsvunnet, og Jakob får med seg Sigve og William og tar opp jakten.

Margot har invitert med seg de to nye svigerdøtrene sine på bytur, og mens Ellinor helst kunne tenke seg å slippe, setter Ninni seg fore å benytte anledningen til å innynde seg hos svigermoren. Men så får Margot et illebefinnende.

Ninni var så fordypet i tanker at hun ikke oppdaget at svigermoren hadde vært stille en stund.

– Er det noe galt, Margot? sa Ellinor. – Du ser litt blek ut.

Svigermoren svarte ikke. I stedet holdt hun en hånd på brystet og stirret rett fremfor seg med store øyne. Hun så redd ut, slo det Ninni.

Til toppen

Andre utgaver

Bli hos meg
Bokmål Ebok 2024
Bli hos meg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

– Jeg forsøker bare å beskytte det som er mitt, sa Stian. – Du er min, Camilla, og jeg vil bare beskytte deg. Med ett så han trett ut. Hun innså at han umulig kunne ha sovet stort siden de kom tilbake til Drøbak. Han hadde hele tiden sett seg over skulderen, vært på vakt.

– Komme her og tro at han kunne redde deg ...? Stian hørtes oppriktig fornærmet ut. – Komme her og tro at han kan klare å overliste meg. Meg? sa han og ristet på hodet, som om han var uovervinnelig. Og så lo han hånlig. – Jeg blir faktisk litt fornærmet. Over at noen kan ha  liten tro på meg. Han ristet vantro på hodet.

– Jeg er en sterk mann. Jeg tåler mye, både kroppslig og sjelelig. Men jeg må innrømme at det begynner å plage meg at du ikke er mer på mitt parti. Det skuffer meg. Noe i meg sier at jeg burde la deg være, at det ville ha vært enklere for meg uten deg. Men jeg kan jo ikke gi slipp på deg, Camilla. For jeg elsker deg jo. Og vi to hører sammen. Bare vent, så skal du få se.

Til toppen

Bøker i serien