Hjemkomsten (Heftet)

Serie: Familien på Villa Solgry 10

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Familien på Villa Solgry
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788202777876
Kategori: Romanserier
Omtale Hjemkomsten

Jakob befinner seg i en ytterst fortvilende situasjon. På den ene siden står Abrahamsen og peker på ham med en pistol, på den andre står skomakerhuset i full fyr, og Ellinor og Anni befinner seg der inne.

Trappen som er den eneste veien til friheten, er overtent, og Ellinor og Anni er innesperret. Det er en livsfarlig oppgave å ta seg inn til dem også, og flammene får bedre og bedre tak …

Da hun skulle til å gå bort fra vinduet, snudde Jakob seg mot henne, og hun møtte blikket hans. Hun så desperasjonen i øynene hans, men også kjærlighet – den samme kjærligheten som hun følte for ham. Uansett hva som nå kom til å skje, måtte hun handle. Det var som om han stumt forsøkte å si det til henne. At hun ikke bare kunne bli stående der, for hans skyld. For hennes egen skyld, for familien sin, men også for deres fremtid sammen måtte hun kjempe.

Til toppen

Andre utgaver

Hjemkomsten
Bokmål Ebok 2023
Hjemkomsten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

Det lyste morskap av herr Abrahamsens øyne, og han satte opp en grusom latter som gikk gjennom marg og bein på Jakob. Ingenting av det han sa, trengte visst inn hos den andre.

– Jeg bryr meg ikke om livet deres. Alt jeg bryr meg om, er min frihet, at jeg slipper å sitte innesperret i et fengsel. Det er ikke noe for meg. Jeg har en egen evne til å unnslippe de idiotiske fangevokterne, og nå som jeg først er ute i det fri, skal ingen få tak i meg igjen!

Jakob tok et skritt mot huset. Han kjente varmen i håndflatene, og pulsen som slo. Det hastet med å få ut Ellinor og de andre. Han måtte flytte på seg og ta sjansen på at herr Abrahamsen ikke ville skyte ham. Han tok sats og strøk forbi Abrahamsen.

Men han burde ha visst bedre enn å undervurdere denne mannen, for med det samme Jakob beveget seg, løsnet han skudd. Kulen som gikk av, fikk Jakob til å stivne sjokkert, og først kjente han ikke smerten.

Til toppen

Bøker i serien