Beskyldningen (Heftet)

Serie: Familien på Villa Solgry 12

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Beskyldningen
Serie: Familien på Villa Solgry
Serienummer: 12
ISBN/EAN: 9788202820053
Kategori: Romanserier
Omtale Beskyldningen

Avhørene i forbindelse med overfallet på Reidar Linde fortsetter, og da politiet får nye opplysninger som peker på en mulig gjerningsperson, er det med sjokk og vantro Ellinor tar imot nyheten.
Stians sanne jeg kommer for en dag for flere enn Dina, og endelig kan hun gå videre uten ham. Men en dag kommer det et brev ...

Til min Dina

Jeg kommer aldri noensinne til å gi slipp på deg. Du er min for alltid, og jeg kommer tilbake og henter deg. Jeg vil at du skal være forberedt på det. Det vil bli langt lettere for deg om du allerede nå ser for deg en fremtid sammen med meg. For det er slik det blir. Ingenting i verden kommer til å rokke ved at du og jeg hører sammen.

Din for evig, Stian

Til toppen

Andre utgaver

Beskyldningen
Bokmål Ebok 2024
Beskyldningen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

Dina kjente seg uvel og ble sittende en stund i et forsøk på å summe seg. Så reiste hun seg fra sengen, tok med seg brevet og oppsøkte Jakob. Han satt på kontoret sitt med noen papirer foran seg på skrivebordet. Han lyste opp ved synet av henne, men han så fort at det var noe, og uttrykket endret seg fra glad til alvorlig.

– Dina, hva har skjedd? Han reiste seg opp og ba henne sette seg.

– Stian har sendt meg et brev. Hun rakte ham brevet.

Jakob tok det imot, før han satte seg på stolen. Etter at han hadde lest, skjønte hun at han hadde mest lyst til å rive det i fillebiter, slik hennes egen første innskytelse hadde vært. Å se Stians ord bli redusert til ingenting.

– Du skal ikke være redd, sa Jakob. – Han skal ikke få gjøre deg noe. Han kan bare forsøke å komme hit igjen. Da vil politiet være her med det samme, jeg har gitt dem beskjed.

– Du vet ikke hvordan Stian er, sa Dina. – Jeg tror han tok livet av sin kone.

Til toppen

Bøker i serien