Et barn er født (Heftet)

Serie: Annabella 9

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Annabella
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788202651978
Kategori: Romanserier
Omtale Et barn er født

Annabella slipper alt hun har i hendene da det kommer bud fra Lovise om at Bertes fødsel er i gang. Hun vet utmerket godt at hun ikke har stort å stille opp med under en fødsel, men hun bare komme seg til venninnen, og det med det samme.

Hun skalv da hun ti minutter senere sto utenfor Lovises tømmerstue og løftet hånden for å knakke på døra. Det var stille innenfor. Det kunne bety at fødselen slett ikke var i gang, men om det var tilfellet, var heller ikke det bra. Det gjorde ikke Berte godt å bære barnet. Kroppen hennes protesterte, hun ble syk av å ha barnet inni seg. Annabella trakk pusten dypt og banket på, og da ingen svarte, åpnet hun døra og steg inn.

Til toppen

Andre utgaver

Et barn er født
Bokmål Ebok 2020
Et barn er født
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Christin Grilstad Prøis:

Utdrag

– Jeg kom så fort jeg kunne. Igjen hvisket hun, og ikke bare på grunn av Berte, men det var noe med stunden. Hun følte ikke for å snakke høyt. Hun gløttet fra barnet og til Lovise, og undret seg over kvinnens vemodige oppsyn. Det var jo dette Lovise hadde mast slik om, at barnet måtte ut, så hvorfor var hun ikke glad? Var det noe galt med barnet? Annabella gransket det lille fjeset. Nese, munn, øyne og ører. Kanskje ungen manglet en arm, eller hadde tre ben. På nabogården på Fyllpå hadde det kommet til verden en kalv med to hoder. Satans verk, hadde folk mumlet og korset seg. Noen barn ble født med hale, visste hun. Folk korset seg da også.

– Det er et pikebarn, hørte hun Lovise mumle, og Annabella nikket. Hun var på ingen måte forundret. Det var til pass for de høye herrer at den nye Messias var en pike. På vegne av all verdens kvinner var det høyst fortjent.

– Gråter du?

Forbauset stirret hun på Lovise. Jo, visst gråt hun. Gledestårer! Fordi det endelig var over. Et gys for i Annabella. Kanskje Lovise endelig hadde innsett at det hun holdt i armene, var så stort at det var utenfor deres fatteevne.

Til toppen

Bøker i serien