Gøy på landet (Heftet)

Serie: Frostrose 28

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Frostrose
Serienummer: 28
ISBN/EAN: 9788202737405
Kategori: Romanserier
Omtale Gøy på landet

Flirefanten trenger hjelp på gården, og Adeline koser seg ute med alle sine nære og kjære. Spesielt hyggelig er det at Vidar er tilbake, selv om han er i overkant bekymret.

– Du og Olga burde egentlig ikke vært med på dette i det hele tatt, sa Vidar.
– Det er klart at vi skulle det, sa Adeline. – Vi venter barn. Vi er ikke sykelige eller skadet.
Vidar smilte.
– Naturligvis, sa han. – Jeg mente ikke at dere var svakere, eller …
– Du skal slippe å forklare deg, avbrøt Adeline med en liten latter. – Jeg vet at du ikke mente det slik.
– Takk og lov, sa Vidar med et lavt stønn, men han smilte, han også.

Til toppen

Andre utgaver

Gøy på landet
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Elisabeth Hammer:

Utdrag

Adeline måtte holde seg fast i setet på vognen, så fort galopperte politihestene. På motsatt side i arrestvognen satt kriminaletterforsker Linde og to politikonstabler. I siste liten hadde hun bestemt seg for å fortelle ham at hun fryktet at herr Disen hadde funnet ut hvor farmoren var. Heldigvis hadde han straks foreslått at de dro til Sandefjord for å undersøke. Selv om hun hadde brukt noe ekstra tid på å hente ham, følte hun seg tryggere nå. Om farfaren var på vei til farmoren, hadde hun både kriminaletterforskeren, to politikonstabler og kusken med seg som støtte.
Hun håpet at hun tok feil, og at farfaren ikke hadde forstått hvor farmoren oppholdt seg ut fra den ødeleggende artikkelen i lokalavisen, men hun trodde det ikke. Han var på vakt, og etter at farmoren hadde bedt om skilsmisse, var det nok blant hans fremste mål å finne henne.
Hva ville han i så fall gjøre? Tvinge henne med seg tilbake til Kristiania?
Farmoren visste mye om hans forretninger, og hun hadde overhørt både det ene og det andre når hun spionerte på ektefellen fra lønnrommet til hans kontor. Han ville neppe risikere at hun fortalte det til noen. Ville han stenge henne inne i villaen resten av livet? Hva om han ikke hadde planer om å ta sin hustru med hjem? Hva om han hadde tenkt å kvitte seg med problemet en gang for alle?

Til toppen

Bøker i serien