Skjebnedøgn (Heftet)

Serie: Frostrose 32

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Skjebnedøgn
Serie: Frostrose
Serienummer: 32
ISBN/EAN: 9788202778620
Kategori: Romanserier
Omtale Skjebnedøgn

Adeline har gjort alt hun kan for å unnslippe sanndrømmen om madamme Strømme. Men idet hun minst venter det, dukker hennes verste mareritt opp og går til angrep.

Adeline stønnet av smerte. Hun visste at hun måtte komme seg opp og vekk fra madame, men kroppen lystret ikke. Mørket kom flytende og tettet seg om henne. Fortvilet forsøkte hun å holde øynene åpne og kjempe seg opp fra bakken, men det nyttet ikke. Det siste hun så før alt ble svart, var at madame Strømme kom gående mot henne med pistolen hevet.

Til toppen

Andre utgaver

Skjebnedøgn
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024
Skjebnedøgn
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Elisabeth Hammer:

Utdrag

Et skarpt smell hadde fått Dora til å løpe bort til vinduet og kikke ut. Hva i all verden var det for en lyd? Hun kikket ut i mørket, men så ingen på brygga. Hadde det vært et våpen som ble avfyrt? Da Dora var liten og bodde i Åsgårdstrand, ble det jaktet i skogen bak huset, så hun hadde hørt skudd flere ganger før, og jo mer hun tenkte på det, desto mer overbevist var hun om at det var et skudd hun hadde hørt. Tankene gikk til Adeline, som akkurat var gått, og det rislet kaldt nedover ryggen. Var søsteren i fare?
Dora løp fra leiligheten og ut på brygga. Hun regnet med at Adeline hadde gått mot tollboden, så hun valgte den veien, hun også. Dora hadde ikke tatt mer enn et par skritt før hun hørte et nytt smell. Denne gangen var hun ikke i tvil. Det var skudd. Hvem i all verden var det som skjøt her nede på brygga?

Til toppen

Bøker i serien