Hevntanker (Heftet)

Serie: Snøklokker 10

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hevntanker
Serie: Snøklokker
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788202824044
Kategori: Romanserier
Omtale Hevntanker

Hevntankene er sterke i Jardar fordi han beskyldes for en forbrytelse han mener Per har begått, og han skal ikke slippe unna med det …

Vida blir mer og mer ensom på Uri, etter at hun har kommet i klammeri med stort sett alle. Men så får hun flere brev som kanskje kan endre hennes framtid …

Nysgjerrigheten styrte henne, så hun fant seg et soloppvarmet berg å sitte på og tok brevet opp fra sekken. Håndskriften på konvolutten var mer kantet og breial enn Roses sirlige, feminine løkkeskrift. Kunne det være fra en mann?

Til toppen

Andre utgaver

Hevntanker
Bokmål Ebok 2024

Flere bøker av Torill Karina Børnes:

Utdrag

Ferden begynte allerede samme dag, bare noen timer senere. Jardar hadde fått stelt seg og fått rene klær, men han følte seg elendig. Det var slitsomt å være så sorgtung og opprørt og sint så lenge. Hevntørsten var like stor, kanskje enda større, raseriet ikke noe mindre. Lensmannen og betjentene hans lot ham få være i fred om bord i båten. Han planla hvordan han skulle sette etter Per, at han kom til å trenge flere menn, og at han burde reise til Sofus i Vik og snakke med ham om hvordan han skulle gjøre dette. Sofus ville sikkert sørge for at han fikk følge av noen handlingsdyktige karer. Mange var nok ute på reise nå – tross alt var de et reisende folk, men noen ble alltid hjemme for å passe på.

Han overhørte lensmannen snakke om at de måtte etterlyse Per så snart de kom frem til Lærdal, og skaffe menn til jakten. Jardar nikket fornøyd, det var bra at det var flere som lette etter Per, men det var han som skulle finne ham først – og hevne Grim!

Til toppen

Bøker i serien