Isprinsessen (Heftet)

Serie: Evelinas drømmer 29

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Isprinsessen
Serie: Evelinas drømmer
Serienummer: 29
ISBN/EAN: 9788202777043
Kategori: Romanserier
Omtale Isprinsessen

Evelina føler seg mellom barken og veden. Hun forstår Johannas ønske om at Julie skal fullføre realskolen og ta en utdannelse. Samtidig kjenner hun seg igjen i Julie og hennes ønske om å slutte på skolen for å reise til London. Er det alltid klokest å lytte til fornuften?

Julie kom rundt bordet, lente seg frem og la armene om Evelina.
– Jeg er så glad for at jeg har deg, Evelina, sa hun og la kinnet mot Evelinas grå hår. – Du er den snilleste i verden. Etter det sa hun god natt og gikk inn på rommet sitt for å legge seg.
Evelina var rørt til tårer da hun så henne lukke døren etter seg.

Til toppen

Andre utgaver

Isprinsessen
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Ellinor Rafaelsen:

Utdrag

Et teppe av handlingslammende tåke la seg over Lilja. Det var som om hun var tilskuer til en film, der filmrullen plutselig stanset og bildet bare ble stående. Der ingen, eller ingenting i bildet, rørte på seg. Først bare stirret hun, uten helt å klare å fatte betydningen av det hun så. Det var ikke før hun skjønte at det var blod – hennes eget røde blod – som var i ferd med å forlate kroppen og var en så makaber kontrast mot den hvite huden på leggen.
Det var da hun skrek. En drepende kulde seg inn over henne til den fylte hele henne. Hun skrek på nytt. Hva hun skrek, visste hun ikke selv, men Victor – og legen han hadde med seg tilbake til lugaren – hørte det helt ut i korridoren.
– Nei! Nei! Nei!
De gjentatte ropene fikk Victor til å sette opp farten. Han løp foran legen, forbi dørene med messingskilt med lugarenes nummer på, til han fant lugaren han og Lilja hadde fått tildelt. Legen nådde frem til ham idet han åpnet døren og nærmest stupte inn. Det første han så, var den tomme køya, deretter så han at døren inn til toalettet sto åpen. Før han rakk å tenke noe som helst, satt han på huk inne på den lille gulvplassen med Liljas hode i fanget og så at hun var i ferd med å besvime. Han følte seg dum. Og svak. For det var nå han skulle vise styrke. Likevel gråt han ...

Til toppen

Bøker i serien