Kjærlighetens strid (Heftet)

Serie: Vestavind 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kjærlighetens strid
Serie: Vestavind
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202820336
Kategori: Romanserier
Omtale Kjærlighetens strid

I middagsselskapet hos Skottefruens sønn får Maria sjokk da hun ser Ranald til bords med en annen kvinne. Har han virkelig funnet en annen? Har han glemt henne?

Fortvilet forstår Maria at Ranald tror hun har et forhold til James Baikie. Men James vil bare ha betalt for sin taushet, og da Maria ikke vil gi seg hen frivillig, bruker han makt. Mens Maria kjemper febrilsk for å unnslippe, flerrer et skudd gjennom luften, og James faller livløs til bakken …

«Vel,» avbrøt Ranald og rettet seg opp. «Nå er det forklart. Du ville leke deg med en intetanende manns følelser før du gikk inn i den kjedelige ektestanden. Ikke sant? Eller kanskje den ikke blir så kjedelig, siden du og denne James Baikie virker å ha et pirrende forhold.» Hun forsto ikke hva han mente. Forsto ikke hvorfor han trodde så sikkert at det var noe mellom henne og James.

Til toppen

Andre utgaver

Kjærlighetens strid
Bokmål Ebok 2024

Flere bøker av Torill Karina Børnes:

Utdrag

Ranalds ansikt var ubevegelig. Blekt. Det lå et mørke i de ellers så gnistrende øynene. De boret seg inn i hennes det lille øyeblikket det varte før herr Gordon erklærte at han ville vise gjestene inn i stuen.

Marias knær sviktet da hun så Ranald forsvinne mot stuedøren. Han nølte litt før han tråkket over dørstokken og bevegde hodet i hennes retning. Kom han til å se på henne en gang til? Ville hun få sjansen til å si at hun måtte få snakke med ham? Hun hadde ikke før tenkt det, før han forsvant inn i stuen.

Maria støttet seg til veggen da hun hørte gjestene bli presentert for fruen i huset. Den høye stemmen til Clarissa Gordon skar ut i hallen, og like etter lød det latter der inne fra.

Ranald! gispet hun. Han var her, i dette huset! Og aldri før hadde han føltes fjernere fra henne. Blikket hans – det hadde vært så kaldt, nesten likegyldig. Det avslørte at han ikke næret gode følelser for henne.

Hun anstrengte seg for å puste rolig da hun hengte fra seg gjestenes ytterklær. Tankene kvernet. Hun måtte finne en måte å komme i kontakt med ham på, selv om hun nå visste at han var trolovet med denne blonde kvinnen. Det smertet henne så mye at det var som om en kniv var stukket i hjertet hennes og vridd om. Hvordan skulle hun klare å komme seg gjennom denne kvelden?

Til toppen

Bøker i serien