Romjulsballet (Heftet)

Serie: Livet på Solhaug 27

Forfatter:

Bli abonnent

Bli abonnent – få bøkene automatisk rett hjem i postkassen!

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Livet på Solhaug
Serienummer: 27
ISBN/EAN: 9788202691189
Kategori: Romanserier
Omtale Romjulsballet

Forholdet mellom Sørine og Marie Øksnevoll har lenge vært anstrengt. Etter et møte på kirkebakken, som ender med ordkløveri, er det full isfront mellom dem.
Så er dagen for det store romjulsballet der.

– Fru Solhaug, hvisket en av serveringspikene lavt, – vi … vi tror det er best De går en tur på kjøkkenet.
Sørine hørte beskjeden, men smilte som om alt skulle være normalt. – Er det noe dere trenger min hjelp til?
– Ikke med maten, sa serveringspiken og skjenket øl i glasset hennes, – men med Rita.

Til toppen

Andre utgaver

Romjulsballet
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Torill Thorup:

Utdrag

Sørine hadde også et vaktsomt blikk på Christoffer. Han satt omtrent midt på midten, mellom Einar Oppstad og herr Myrland. Var det innbilning, eller var det Christoffer som stadig rakte glasset frem og ba om påfyll? Jo, han drakk fortere enn alle de andre. Da han vendte ansiktet mot henne, kunne hun se at han var beruset. Øynene hans hadde en fuktig, sløret hinne. Hun syntes også at han begynte å bli noe klønete i bevegelsene. Han forsøkte å stikke gaffelen i en potet, men den trillet unna hver gang. En skjærende lyd hørtes da bestikket traff tallerkenen.

Med ett plinget noen på et glass.

Sørine ble nysgjerrig på hvem det var som ba om ordet. Det var ingen av folket på Solhaug, for alle hadde lent seg forventningsfulle tilbake mot stolryggen. Hun hutret uvilkårlig da hun så at det var herr Myrland som reiste seg. Ustøtt lot han blikket søke blant gjestene. Det tok noen sekunder før han fant den han ville henvende seg til.

Sørine krympet seg da hun skjønte at det var henne herr Myrland ville si noen ord. Han hadde vært bitter og ufin sist de møttes, men hun hadde håpet at det var et engangstilfelle. Av det brennende blikket hans innså hun at hun hadde tatt feil.

Til toppen

Bøker i serien