Tilbake der alt begynte (Heftet)

Serie: Feriekolonien 20

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Feriekolonien
Serienummer: 20
ISBN/EAN: 9788202778279
Kategori: Romanserier
Omtale Tilbake der alt begynte

Guttene går inn i en spennende eksamenstid, og noen bærer på en hemmelighet. Da Ragnhild får høre sannheten om Isak, nøler hun ikke med å ta affære. I tillegg har hun bryllupsnerver, men et ublidt møte med direktør Hasselblom truer med å spolere hennes fremtidsdrømmer …

Sjøen lå som et sort silketeppe og duvet svakt i kveldsbrisen. Tangholmen var blitt hennes hjem nå. Hun kunne nesten ikke forestille seg å skulle flytte tilbake til Oslo lenger. Heller ingen andre steder. Det var på Tangholmen hun hørte til. Men passet hun inn på Wendelgården? Kunne hun være den konen, pleiemoren og svigerdatteren som Sverre, Ingvald og fru Wendel håpet på?

Hun kastet et skremt blikk over skulderen da hun brått hørte en lyd. Helt siden Isak forsvant, hadde hun vært skvetten.

Til toppen

Andre utgaver

Tilbake der alt begynte
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Martine Strømsnes:

Utdrag

Pulsen gikk amok da sannheten gikk opp for henne. Noen fulgte etter henne! Hvem var det som satt i bilen? Og hva ville vedkommende med henne? Bena skalv, men hun fortsatte å gå taktfast med et klamt grep rundt sykkelstyret.

Det var kveld, det begynte å bli temmelig mørkt, og hun var snart i ferd med å forlate den tette bebyggelsen i Lillevik. Snart ville hun måtte begi seg ut på landeveien, og enkelte strekninger var det langt mellom husene.

Hun satte opp farten og vurderte om hun burde kaste seg på setet og tråkke for harde livet i et forsøk på å riste bilen av seg. Men frykten fikk henne til å stivne og fortsette som før. Tok hun initiativet til et kappløp, ville det bare vise vedkommende i bilen at hun var redd, og dessuten ville hun aldri greie å sykle fortere enn en bil kunne kjøre. Det ville bare føre henne lenger vekk fra folk før de i bilen til slutt fikk tak i henne. Tanken gjorde henne livredd.

Herregud, kanskje hun heller skulle ta en omvei og legge turen innom frøken Gundersen? Men hva om hun ikke var hjemme? Burde hun heller bråsnu og i all hast returnere til Åse og Bjørn for å søke dekning der?

Hjertet hamret i brystet, og til sin forskrekkelse så hun i sidesynet at bilen hadde tatt henne igjen og rullet opp ved siden av henne langs veien. Vinduet på førersiden ble rullet ned. Ragnhild kastet et lynraskt blikk mot sjåføren, livredd for hva som ville møte henne.

Et lite gisp unnslapp henne idet hun innså hvem sjåføren var.

Til toppen

Bøker i serien